Refahiye Ekecik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Yaşar Çukur seçildi.

Refahiye Ekecik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Olağan Genel Kurulu Toplantısı derneğin İstanbul Pendik’te bulunan merkezinde yapıldı.

Divan Başkanlığını Süleyman Bölük, Katip üyeliklerini İmdat Zilif ve Necdet Zilif'in yaptığı kongre de faaliyet, gelir-gider, tahmini bütçe ve denetleme kurulu raporları okunarak ibra edildi.

İki listenin aday olarak sunulduğu kongrede başkan adayları Yaşar Çukur ve Şaban Bakışkan yaptıkları konuşmalar da birlik ve beraberlik mesajları vererek seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Genel kurulda konuşmaların ardından yapılan seçimde kullanılan 106 oydan, 72 oyu Yaşar Çukur,  34 oy da Şaban Bakışkan aldı.

Yapılan seçimler sonucunda 72 oyla başkanlığa seçilen Yaşar Çukur yaptığı teşekkür konuşmasında kendilerine gösterilen güvene layık olacaklarını söyledi.

Ekecik Köyü’ne hizmet için bu göreve talip olduklarını belirten Başkan Çukur, “yönetim kurulumuzla birlikte, sizlerin de desteğiyle çalışmalarımızı yaparak, hep birlikte derneğimizi geleceğe taşıyacağız" dedi.

Seçimin kaybedeninin olmadığına dikkat çeken Başkan Yaşar Çukur, “Tek kazanan vardır o da köyümüzdür. Bizim tek şemsiyemiz bu derneğimizdir. Her daim hepimiz onun altında toplanacağız. Bizim temelimizde çatımızda çok sağlam olan Ekecik çatısıdır. İsimler, başkanlar gelip geçer. Köyümüz her daim var olacaktır” şeklinde konuştu.

Refahiye Ekecik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği’nin Yönetim Kuruluna, Yaşar Çukur, Erdal Demir, Oğuz Çukur, Yakup Bozdaş, Semra Tufan, Emre Zilif, İsmet Tepe, Sedat Zilif, ve Fatih Bölük seçildi.

Denetleme Kurulu üyeliklerine ise, Süleyman Bölük, Muhammet Köroğlu ve Hasan Bölük getirildi.