Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şerafettin Ulutürk, görevde bulundukları bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi, Üsküdar Dilruba Restaurant’ta düzenledikleri toplantıda bir yıllık süre içerisindeki yaptıkları çalışmaları masaya yatırdı.

 

Toplantıya, Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şerafettin Ulutürk ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

Görevde bulundukları bir yıllık süre içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler veren Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şerafettin Ulutürk, yoğun bir dönem geçirdiklerini söyledi.

 

Derneğin kurumsal bir yapı içerisinde hareket ettiğine dikkat çeken Başkan Ulutürk, tüm yöneticilerin aldıkları görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini ve düzenledikleri tüm faaliyetleri web siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurduklarını da belirtti.

 

Kısıtlı maddi imkânlara rağmen çok parlak bir dönem geçirdiklerini ifade eden Ulutürk, yaptıkları faaliyetlerin takdirle karşılandığını da sözlerine ekledi.

 

Başkan Şerafettin Ulutürk, “geleneksel hale gelen futbol turnuvamızı en iyi şekilde organize ederek tamamladık. Turnuvamızın final maçlarını Kemah’ta oynayarak gurbet ile sıla arasında köprü oluşturduk. Yine Kemah’ta düzenlenen etkinliklere katılarak yerel yöneticilerimizin yanında yer aldık ve destek olduk. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde bizlere maddi ve manevi destek olan sponsorlarımızı ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettik. Önümüzdeki aylarda İstanbul Anadolu Yakası’nda bir gece düzenleyerek Kemahlıları buluşturacağız” dedi.

 

Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şerafettin Ulutürk, “sivil toplum kuruluşlarının özverili çalışmaları, memleketlerinin kalkınmasında önemli rol oynamıştır” şeklinde konuştu.

 

Toplantı görüş alış-verişinin ardından sunulan yemek ikramıyla son buldu.