Mutlusan Elektrik A.Ş. geleneksel hale getirdiği yıl sonu yemeği programını bu yılda devam ettirdi. Yemekte firma yöneticileri ve çalışanlar biraraya geldi.


Mutlusan Elektrik A.Ş. çalışanları yıl sonu yemeğinde bir araya geldiler. Erzincanlı işadamı Mustafa Kaçmaz’ın sahibi olduğu Mutlusan Elektirk A.Ş. yönetimi ile personeli geleneksel yeni yıl yemeğinde buluştu.

Mutlusan Elektrik A.Ş.’nin  İkitelli’de bulunan fabrika binasının çok amaçlı salonunda düzenlenen yemeğe Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile çalışanları katıldı.

Geleneksel hale geldi
Yemekte bir konuşma yapan Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, yeni yıl yemeğini geleneksel hale getirdikleri ve bu geleneği sürdüreceklerini söyledi.

Aile ortamında çalışıyoruz
38 yıllık bir geçmişe sahip olan Mutlusan Elektrik A.Ş.’in bugünlere kolay gelmediğine dikkat çeken Kaçmaz, tüm personelle sevgi ve sayğı ortamıyla birlikte bir güç oluşturduklarını ve bu güçle birlikte bir aile ortamı içinde Türkiye ekonomisine katkı sağladıklarını ifade etti. Mustafa Kaçmaz, 400’ün üzerinde çalışanı bulanan Mutlusan Elektrik A.Ş.’nin, yan sanayi ürünlerinde çalışanlarla birlikte yaklaşık 4 bin kişye istihdam sağladığına da dikkat çekti.

Mustafa Kaçmaz, "2012 yılında iki önemli projeyi hayata geçirdik. Bunlardan biri yeni bir fabraka binası inşaatına başlayarak üretim alanımıyız genişletiyoruz. İkinci projemiz olan anahtar üretimine de start verdik. Bu projelerle hem istihdama, hem de ülke ekonomimize katkımız artmış olacak” dedi.

Dünyaya satıyoruz
Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, "bugün ülke genelinde 81 ilde bayilerimizin yanısıra dünyada da 65 ülkeye ihracat yapan bir firma konumundayız. Devlet bizim gibi dünya çabında iş yapan firmalara gestek sağlamalı. Çünkü dünya ile rekabet edebilmemiz için bu destek şart” şeklinde konuştu.

Personel unutulmadı
Yapılan konuşmaların ardından yemeğe katılan çalışanlar Türk Halk Müziği sanatçıları Burhan Topal ve Semra’nın söylediği türküler eşliğinde halaylar çekerek eğlendiler. Programda firma personeline düzenlenen çekilişlerle buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi ve çeşitli beyaz eşyalar ve altın gibi hediyelerde dağıtıldı.