Erzincan Refahiye Diştaş Köyü Okutma ve Yardımlaşma Derneği, her yıl geleneksel olarak organize ettiği ‘Dayanışma Gecesi’nin bu yıl 42.’sini düzenledi.

Geceye, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı, köy dernek başkanları, Diştaş Köylüleri ve davetliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Refahiye Diştaş Köyü Okutma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Güler Işıkcevahir, geleneksel olarak düzenledikleri ‘Dayanışma Gecesi’nin bu yıl 42. yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Derneğin bu günlere gelmesini sağlayan ve katkıda bulunan herkese teşekkür eden Işıkcevahir, dernek çalışmaları hakkında çeşitli bilgilerde verdi.  katkıda bgeceye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı da yaptıkları konuşmalarında dernek başkanını ve yönetim kurulunu yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladılar.
Gecede, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı’ya derneğe katıkalarından dolayı Diştaş Köyü Dernek Başkanı Güler Işıkcevahir tarafından birer teşekkür plaketi takdim edildi. Gece, yöresel sanatçıların söylediği türkülerin ardından son buldu.