Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde çevre düzenleme ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirten Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğulları bölgenin peyzaj çalışmaları sonrasında estetik bir mekan haline geleceğini ifade etti.

Mollaoğulları; “Geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Erzincan şehirler arası otobüs terminalinde çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Otobüs terminalimize diğer ilerden gelen vatandaşlarımızın dinlenebilecekleri ve istirahat edebilecekleri koşullar oluşturmaya çalışıyoruz. Ayrıca bu alan çevre yolumuzun da kenarında kalıyor. Transit yolcuların güzergahları olması sebebi ile de şehrin imajını doğrudan etkiliyor. Bölgede yeşillendirme ve bitkilendirme çalışmaları, yürüyüş yolları ve kamelyalar yapacağız. Diğer illere örnek olarak gösterilen otobüs terminalimizin son haliyle de takdir toplayacağına eminiz” dedi.