Erzincan Belediyesi şehrin ana caddelerinde başlattığı kaldırım çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Erzincan Belediyesi, şehrin ana cadderinde yürüttüğü kaldırım ve ana kavşaklardaki genişletme çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, yaz sonu itibariyle kaldırım çalışmalarının tamamlamayı planladıklarını söyledi. Çakır özellikle Halitpaşa Caddesi, güney kanadında yapılan çalışmanın kaldırımdan öte, bir dinlenme, gezi ve yürüyüş alanı olarak hizmet vermesini planladıklarını vurgularken, bu alanlarda yer aydınlatmaları, havuzlar, kauçuk yürüyüş yolları gibi estetik bir mekan inşa ettiklerini sözlerine ekledi.

Başkan Yüksel Çakır, “Halit Paşa Caddesi SGK Kavşağı ile Emniyet Kavşağı arası, 13 Şubat Caddesi Devlet Hastanesi A Blok ile Çarşı Mahallesi arası, Fevzi Paşa Caddesi Otogar Kavşağı ile Polis Okulu Kavşağı arası ve Ordu Caddesi Orhan Yöney Meydanı (Mit Kavşağı) ile Kurutilek Kavşağı arası yürütülen kaldırım çalışmalarının kısa sürede sonuçlanacak” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, “bu çalışmalara ilaveten Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi ve bu caddeyi Ordu Caddesine bağlayan ara caddelerde de kısa süre içerisinde çalışmalar başlayacak. Bütün bunların yanında Buğday Meydanı ve Peynirciler Sitesi de yenilenecek mekanlar arasında. Şehrimiz hızla gelişiyor yenileniyor ve büyüyor. Erzincan 2023 hedefine emin adımlarla yürüyor” şeklinde konuştu.