Erzincanlı işadamı Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz’ın oğlu, Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz’ın yeğeni Ali Erdem Kaçmaz, İstanbul Yeşilköy’de bulunan Polat Renaıssance Otel’de düzenlenen sünnet düğünüyle erkeliğe ilk adımını attı.

Otel girişinde davetlileri davetilere karşılayan Mustafa Kaçmaz ve Hıdır Kaçmaz düğün süresince misafirleriyle tek tek ilgilendiler. Düğünde bir konuşma yapan Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, bu mutlu günlerinde kendilerinin yanıda olan tüm davetlilere teşekkür etti.

Düğün törenine, Kaçmaz ailesi ve yakınlarının yanısıra İstanbul Milletvekilleri İbrahim Yiğit, Celal Dinçer, Mevlüt Aslanoğlu, Çalışma eski Bakanı Mustafa Kul, Adalet eski Bakanı Mehmet Moğultay, Kültür Turizm eski Bakanı Ercan Karakaş, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski Milletvekili Rıdvan Budak, Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecen, Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Gülbey Sezgin, Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Sadık Ağca, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri Başkanı Dinçer Türkmen, Türk Halk Müzüği Sanatçıları Arif Sağ, Nuri Sesigüzel, Emre Saltık, Özcan Türe, Arzu Şahin, Pop Müzik Sanatcısı Doğuş ve çok sayıda davetli katıldı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Yılmaz Yılmaz, düğüne  telgraf göndererek Kaçmaz ailesine mutluluklar dilediler.

Yemek ikramının da yapıldığı düğünde davetliler sanatçıların söylediği türkülerle halaylar çekerek eğlendiler. Biz de Erzincan Gazetesi olarak küçük Ali Erdem Kaçmaz’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.