Mutlusan Elektrik A.Ş.'nin 27. kuruluş yıldönümünü kutlama programında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, dünya genelinde 60 ülkeye ihracat yapıklarını ve Türkiye’nin  81 ilinde ürünlerini bayiler aracılığı ile tüketiciye ulaştıklarını söyledi.

 

Erzincanlı işadamı Mustafa Kaçmaz’ın sahibi olduğu Mutlusan Elektrik A.Ş. 27. kuruluş yıldönümünü düzenlediği programla kutladı.

Mutlusan Elektrik A.Ş. 27. kuruluş yıl dönümünü çalışanları ile kutladı. Firmanın İstanbul İkitelli’de bulunan fabrika binasının toplantı salonunda yemekli bir kutlama programı düzenledi.

Programa Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, yönetim kurulu üyeleri, Dosteli Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tükek ve çalışanlar katıldı.

27 yıldır sektöre hizmet veriyor
Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, programda ki konuşmasına firmanın kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese teşekkür ederek başladı.
1983 yılından beri kardeşi Hıdır Kaçmaz ile beraber Mutlusan Elektrik olarak sektöre hizmet verdiklerine belirten Kaçmaz, kuruluşundan itbaren yılmadan çalıştıkları ve bir marka haline getirdikleri Mutlusan Elektrik A.Ş.’nin 27. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kaçmaz; 65 ülkeye ihracat yapıyoruz
Büyük bir mücadele vererek bu günlere geldiklerini ifade eden Mustafa Kaçmaz, “Bizim hırsımız ve azmimiz vardı. Türkiye’de lider ve öncü olmak. Dünya ülkelerinde üretilen ve Türkiye’ye satılan kaliteli malzemenin daha iyisini yaparak yurt dışına ihracat yapmaya başladık. Bugün geldiğimiz noktada dünya da 65 ülkeye ürünlerimizi satarken, ülkemizin 81 ilindeki bayilerimiz aracılığı ile de tüketicilere ulaşıyoruz” dedi.

Hız kesmeden yatırıma devam
Türkiye’de yaşanan ekonomik krize rağmen 2007 yılının başında yatırıma hız verdilerine dikkat çeken Kaçmaz, “yeni fabrika binalarını yaptırdıklarını ve makine parkurunu genişleterek, bünyelerindeki 380 personel ile hız kesmeden çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, “2010 için yeni hedefler belirledik. Daha da büyüyerek ülke ekonomisine katkıda bulunmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Programda ayrıca Mutlusan Elektrik A.Ş.’de 15 ve 10 yılını dolduran çalışanlara Yönetim Kurlu Başkanı Mustafa Kaçmaz ve yönetim kurulu üyesi Hıdır Kaçmaz tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

Mutlusan Elektrik çalışanları ve davetliler yapılan konuşmalar ve plaket törenin ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Arzu Şahin’in söylediği türküler eşliğinde halaylar çekerek eğlendiler.