Selahattin Kayacı, TV'de hakaret ettiği iddiasıyla kızı Aysun Kayacı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Manken ve sunucu Aysun Kayacı ile babası Selahattin Kayacı arasında sular durulmuyor. Ünlü mankenin şikayeti üzerine babası hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Bunun üzerine baba Kayacı bir TV programında kendisine hakaret etmekle suçladığı kızı hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
Avukat Haşim Korkmaz, "yayın yoluyla hakaret" ettiği iddiasıyla daha önce açtıkları tazminat davası ile birlikte aynı durum için ceza davası istemiyle suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti. Korkmaz şunları söyledi: "Aysun Kayacı ve (Müjde Ar) olarak tanınan Kamile Suat Ebrem, özel bir TV kanalında yayınlanan bir programda müvekkilim Selahattin Bekir Kayacı'ya hakarette bulunmuşlardır.

Aysun Kayacı, müvekkilimin televizyon kanallarında görünmesi ve konuşmasının şöhretini olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, kendisine karşı hiçbir hakareti olmamasına karşın 'alkolik şizofreni bir babası' olduğu sözlerini sarf etmiştir." Kayacı'nın programda ayrıca "Annesinin ve kendisinin babası Selahattin Bekir Kayacı'nın elinden, rapor alarak zor kurtuldukları" yönünde ifadeler kullandığını savunan Korkmaz, "Bunun için şikâyette bulunduk" dedi.