Tan, her Cumartesi günü saat 13:00 - 15:00 arası yaptığı programda söz yazarları ve bestecileri belli olmayan eserleri kamuoyuna tanıtıyor.

Türk Halk Müziği'ne gönül verenlerin zevkle dinlediği programda bu güne kadar bir çok ünlü sanatçı tarafından okunan türküler gerçek sahiplerini buldu.

Tan, 'Yorumcusunu araya besteler' adlı programıyla Türkiye'de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek "onbinlerce türkünün bugün ne yazık ki söz yazarı ve bestecisi belli değildir. Yıllarca Anadolu'yu karış karış gezen bir çok sanatçı o yörede çalıp söylenen türküleri ölümsüzleştirdi. Ancak bir çok kişide bu sahipsiz türküleri kendisininmiş gibi çaldı söyledi. Benim amacım ise sözleri ve bestecileri belli olmaya türküleri gerçek sahiplerine maletmek. Ayrıca bu programda halkın beğenmesini umduğum türküleri çalıp, müzik dünyamıza yeni eserler kazandırmak" dedi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Tan, ayrıca yeni yayın hayatına başlayan ve 2. sayısı yayınlanan Erzincan Gazetesi'ni kültür-sanat sayfasında da çeşitli konuları içeren yazılar kaleme alacak.