İstanbul 2. Amatör Lig’te mücadele eden Kemahspor, namağlup şampiyon oldu.

İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grupta mücadele eden İstanbul'da Erzincan'ı temsil eden  İstanbul Kemahspor, büyük bir başarıya imza attı ve namağlup şampiyon olarak, bir yıl aradan sonra 1. Amatör Lig’e tekrar yükseldi.

Oynadığı futbol ve centilmenliğiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini üzerinde toplayan İstanbul Kemahspor, oynadığı 15 karşılaşmada 13 galibiyet ve 2 beraberlik alarak namağlup olarak sezonu tamamladı.
Kemahsporlu oyuncular, şampiyonluk kupasını, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve İstanbul Kemahspor Onursal Başkanı Orhan Birdal’ın elinden aldılar.

Gururumuz oldular
Kemahspor yönetimini, teknik heyeti ve futbolcuları göstedikleri başarıdan dolayı tebrik eden Birdal, “Kemahspor’un namağlup şampiyon olması tüm Erzincanlıları gururlandırmıştır” dedi.

Tekrar 1. Amatör de

İstanbul Kemahspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çakmaktaş,  namağlup şampiyonluğa ulaşmanın coşkusunu yaşadıklarını ifade ederek, "1. Amatör kümeye bir yıl aradan sonra tekrar çıkmanın sevincini iyaşıyoruz” dedi.

Sezon boyunca kendilerine destek verenlere teşekkür de eden Başkan Hüseyin Çakmaktaş, "Bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen, Onursal Başkanımız Sayın Orhan Birdal başta olmak üzere, bizi hiç yalnız bırakmayarak hep yanımızda olan Erzincanspor Taraftar Grubuna ve manevi desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.